Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, smakiem przypominające smażone kanie, kawałki cukinii panierowane w bułce tartej i w jajku.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 132
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 776
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 132
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 776
Składniki
Wymytą cukinię kroimy razem ze skórką (można bez skórki) w 1 centymetrowe podłużne plastry. Plastry doprawiamy pieprzem i solą.
Nagrzewamy patelnię z olejem. Każdy plaster panierujemy podwójnie w jajku i bułce tartej zmieszanej z mąką i układamy na gorącej z olejem patelni.
Smażymy na rumiany kolor z obydwu stron plastrów.
Usmażone wykładamy na talerz i konsumujemy. Smacznego !!!