Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, smakiem przypominające smażone kanie, kawałki cukinii panierowane w bułce tartej i w jajku.
Lekkostrawny, gotowany kurczak z dodatkiem warzyw. Danie idealne dla osób na...
Odsłon: 53
Równie smaczna ale mniej włóknista siostra fasolki szparagowej.
Odsłon: 18
Upiekłam dzisiaj smaczne i proste w przygotowaniu ciasto śliwkowe, ciasto na...
Odsłon: 394
Zdrowy i bardzo smaczny chleb upieczony z mąki orkiszowej 50% i pszennej chle...
Odsłon: 5150
Lekkostrawny, gotowany kurczak z dodatkiem warzyw. Danie idealne dla osób na...
Odsłon: 53
Równie smaczna ale mniej włóknista siostra fasolki szparagowej.
Odsłon: 18
Upiekłam dzisiaj smaczne i proste w przygotowaniu ciasto śliwkowe, ciasto na...
Odsłon: 394
Zdrowy i bardzo smaczny chleb upieczony z mąki orkiszowej 50% i pszennej chle...
Odsłon: 5150
Składniki
Wymytą cukinię kroimy razem ze skórką (można bez skórki) w 1 centymetrowe podłużne plastry. Plastry doprawiamy pieprzem i solą.
Nagrzewamy patelnię z olejem. Każdy plaster panierujemy podwójnie w jajku i bułce tartej zmieszanej z mąką i układamy na gorącej z olejem patelni.
Smażymy na rumiany kolor z obydwu stron plastrów.
Usmażone wykładamy na talerz i konsumujemy. Smacznego !!!