Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przez trzy kolejne dni z rzędu. Możesz ugotować przekąskę i zabrać ją do pracy. Okazuje się szybko, smacznie i satysfakcjonująco. Przepis na śniadanie: jajko - 3 szt. sól koperek pomidor - 2 szt pita - 2 szt masło - 20 g. ser - 100 g. olej roślinny - 1 łyżka Rozgrzej patelnię z niewielką ilością oleju roślinnego. Jajka wymieszać z solą i usmażyć na patelni. Naturalny ser, następnie jajko sadzone i pomidory. Zawiń i usmaż na lekko natłuszczonej patelni do masła z dwiema stronami pod pokrywką. Połóż na talerzu i posmaruj masłem, a pita stanie się bardzo miękka i smaczna. Smacznego.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Rozgrzej patelnię z niewielką ilością oleju roślinnego. Jajka wymieszać z solą i usmażyć na patelni.
Pokrój chleb pita w paski i połóż na nim tarty ser, warzywa, a następnie smażone jajko i pomidor. Zawiń i smaż na lekko natłuszczonej patelni po obu stronach pod pokrywką.
Połóż na talerzu i posmaruj masłem, a pita stanie się bardzo miękka i smaczna.