Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 17-10-2013
Zdecydowanie bardziej wolę przygotowywać pasty z brzuszków łososia niż z łososia sałatkowego, który najczęściej jest bardzo słony. Brzuszki natomiast są super i nie rujnują kieszeni :) Wspaniałe śniadanie :)
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231786
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4971
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36444
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231786
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4971
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36444
Składniki
Z 100 g brzuszka łososia oddzieliłam mięso - otrzymałam około 70 g ryby. Przełożyłam rybę do miseczki. Drobno posiekałam 1 jajko i przełożyłam do miseczki razem z 2 łyżeczkami majonezu Kieleckiego i łyżeczką posiekanego koperku. Jeśli nie macie majonezu Kieleckiego, należy pastę osolić i dodać odrobinkę musztardy. Składniki dokładnie wymieszałam i nakładałam na kromki chleba razowego.