Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 17-10-2013
Zdecydowanie bardziej wolę przygotowywać pasty z brzuszków łososia niż z łososia sałatkowego, który najczęściej jest bardzo słony. Brzuszki natomiast są super i nie rujnują kieszeni :) Wspaniałe śniadanie :)
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 105
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 66
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 105
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 66
Składniki
Z 100 g brzuszka łososia oddzieliłam mięso - otrzymałam około 70 g ryby. Przełożyłam rybę do miseczki. Drobno posiekałam 1 jajko i przełożyłam do miseczki razem z 2 łyżeczkami majonezu Kieleckiego i łyżeczką posiekanego koperku. Jeśli nie macie majonezu Kieleckiego, należy pastę osolić i dodać odrobinkę musztardy. Składniki dokładnie wymieszałam i nakładałam na kromki chleba razowego.