Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały pomysł na sycące śniadanie!
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 357
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 567
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 764
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 357
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 567
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 764
Składniki
Płatki lekko blendujemy. Wszystkie składniki mieszamy w szklance. Patelnię rozgrzewamy (najlepiej nieprzywierającą, w innym przypadku trzeba rozgrzać troszkę oleju lub masła) i na rozgrzaną wylewamy masę jajeczną. Smażymy z dwóch stron na średnim ogniu po ok 3 min. - najlepiej pilnować aby się nie przypaliło. Usmażony omlet składamy na pół, w środku smarujemy dżemem, wierzch jogurtem naturalnym i dodajemy owoce. Smacznego!