Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma Świąt Wielkanocnych bez chrzanu, nie tylko pod względem symbolicznym, ale i smakowym. Dlatego proponuję Wam sos chrzanowo-jajeczny. Jest bardzo smaczny i idealnie pasuje do wędlin czy serów. Z pewnością sprawdzi się i na Waszych świątecznych stołach!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9592
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1106
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4441
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 209
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20893
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9592
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1106
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4441
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 209
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20893
Składniki
Jajka obieramy i kroimy w drobną kosteczkę, przekładamy do miseczki. Do jajek dodajemy chrzan, majonez i przyprawy do smaku. Wszystko dokładnie mieszamy i podajemy z wędlinami. Do sosu można dodać również pokrojonego w kostkę ogórka kiszonego/konserwowego i/lub cebulkę.