Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma Świąt Wielkanocnych bez chrzanu, nie tylko pod względem symbolicznym, ale i smakowym. Dlatego proponuję Wam sos chrzanowo-jajeczny. Jest bardzo smaczny i idealnie pasuje do wędlin czy serów. Z pewnością sprawdzi się i na Waszych świątecznych stołach!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Jajka obieramy i kroimy w drobną kosteczkę, przekładamy do miseczki. Do jajek dodajemy chrzan, majonez i przyprawy do smaku. Wszystko dokładnie mieszamy i podajemy z wędlinami. Do sosu można dodać również pokrojonego w kostkę ogórka kiszonego/konserwowego i/lub cebulkę.