Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma Świąt Wielkanocnych bez chrzanu, nie tylko pod względem symbolicznym, ale i smakowym. Dlatego proponuję Wam sos chrzanowo-jajeczny. Jest bardzo smaczny i idealnie pasuje do wędlin czy serów. Z pewnością sprawdzi się i na Waszych świątecznych stołach!
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 894
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1712
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 4102
Danie, które lubi chyba każdy czyli kapusta duszona z przyprawami i z dodatki...
Odsłon: 161
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 894
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1712
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 4102
Danie, które lubi chyba każdy czyli kapusta duszona z przyprawami i z dodatki...
Odsłon: 161
Składniki
Jajka obieramy i kroimy w drobną kosteczkę, przekładamy do miseczki. Do jajek dodajemy chrzan, majonez i przyprawy do smaku. Wszystko dokładnie mieszamy i podajemy z wędlinami. Do sosu można dodać również pokrojonego w kostkę ogórka kiszonego/konserwowego i/lub cebulkę.