Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 21348
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8873
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 699
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8457
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 21348
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8873
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 699
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8457
Składniki
Wykonanie: Chałkę pokroić w grube kromki i zalać 1 szklanką zimnego mleka rozbełtanego z dwoma jajkami, cukrem i solą. Następnie przełożyć do keksowej foremki (możemy powciskać do środka dowolne owoce) Drugą szklankę mleka wymieszać z dwoma jajkami, cukrem waniliowym, po czym zalać chałkę i posypać migdałami. Zapiec w piekarniku w temperaturze 180 stopni przez pół godziny.