Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
miła, zdrowa i pyszna odmiana dla owsianki, którą jadam bardzo często na śniadanie. Polecam :-)
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 930
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 930
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Składniki
Kasze opłukać na sitku, wsypać do osolonej wody i gotować na małym ogniu do wchłonięcia wody, ok. 15 - 20 min. Dodać cukier i wymieszać. W tym czasie jabłko obrać, pokroić w kostkę i lekko poddusić w garnku w malutkiej ilości wody, dodać cukier waniliowy i cynamon, wymieszać. Do ugotowanej kaszy dodać zimne mleko, wymieszać, wyłozyć na miseczkę, na wierzch położyć uprażone jabłko. Smacznego :-)