Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na śniadanie, petarda witamin i energii. Utrzyma w formie do kolacji.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 59
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 190
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2835
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4210
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 59
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 190
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2835
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4210
Składniki
Szpinak kroimy (ale nie szatkujemy). Następnie sparzamy go wrzątkiem.
Sparzony szpinak podsmażamy na maśle przez 10-15 minut. Pod koniec smażenia delikatnie go solimy.
W międzyczasie roztrzepujemy jajka. Doprawiamy je solą, pieprzem i curry.
Jajka dodajemy do szpinaku i smażymy do uzyskania zwartej konsystencji.
Podajemy na ciepło ze świeżym pieczywem.