Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na śniadanie, petarda witamin i energii. Utrzyma w formie do kolacji.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10724
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4810
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 926
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9159
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1354
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10724
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4810
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 926
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9159
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1354
Składniki
Szpinak kroimy (ale nie szatkujemy). Następnie sparzamy go wrzątkiem.
Sparzony szpinak podsmażamy na maśle przez 10-15 minut. Pod koniec smażenia delikatnie go solimy.
W międzyczasie roztrzepujemy jajka. Doprawiamy je solą, pieprzem i curry.
Jajka dodajemy do szpinaku i smażymy do uzyskania zwartej konsystencji.
Podajemy na ciepło ze świeżym pieczywem.