Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na śniadanie, petarda witamin i energii. Utrzyma w formie do kolacji.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1931
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2584
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1931
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2584
Składniki
Szpinak kroimy (ale nie szatkujemy). Następnie sparzamy go wrzątkiem.
Sparzony szpinak podsmażamy na maśle przez 10-15 minut. Pod koniec smażenia delikatnie go solimy.
W międzyczasie roztrzepujemy jajka. Doprawiamy je solą, pieprzem i curry.
Jajka dodajemy do szpinaku i smażymy do uzyskania zwartej konsystencji.
Podajemy na ciepło ze świeżym pieczywem.