Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na śniadanie, petarda witamin i energii. Utrzyma w formie do kolacji.
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 54
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 753
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 67
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 54
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 753
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 67
Składniki
Szpinak kroimy (ale nie szatkujemy). Następnie sparzamy go wrzątkiem.
Sparzony szpinak podsmażamy na maśle przez 10-15 minut. Pod koniec smażenia delikatnie go solimy.
W międzyczasie roztrzepujemy jajka. Doprawiamy je solą, pieprzem i curry.
Jajka dodajemy do szpinaku i smażymy do uzyskania zwartej konsystencji.
Podajemy na ciepło ze świeżym pieczywem.