Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serniczek w sam raz na śniadanie. Tylko 3 składniki. Słodkie bez dodatku cukru!
Blender kielichowy lub ręczny, kokilki, nóż
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 235
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 104
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 30
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 31
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 235
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 104
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 30
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 31
Składniki
Nastaw piekarnik na 180°C. Pokrój jabłka na części.
Wrzuć jabłka do blendera, dodaj jajka i jogurt.
Wszystko zblenduj. Masa będzie dość rzadka.
Przelej masę do kokilek (nasze mają ok.10cm średnicy i 5cm wysokości).
Posyp cynamonem i piecz z nawiewem ok.20 minut w temp.180°C.
Serniczki powinny delikatnie odchodzić od ścianek, a konsystencja powinna być jak pianka. Smacznego!