Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) Wczoraj z tostów robiłem zupę ,zostało trochę więc postanowiłem zrobić z nich śniadanie.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8516
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2989
Polecam.
Odsłon: 1762
Polecam.
Odsłon: 506
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8516
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2989
Polecam.
Odsłon: 1762
Polecam.
Odsłon: 506
Składniki
W 4 kromkach chleba wyciąłem szklanką koła. Na pozostałych 4 ułożyłem ser ,przykryłem kromkami z wyciętym kołem. W miejsce koła wbiłem po jednym jajku ,oprószyłem solą i pieprzem. Piekarnik rozgrzałem do temperatury 200 stopni C ,wstawiłem tosty i piekłem do ścięcia białka (ok. 20 min). Podałem z sosem chrzanowym.