Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam tosty idealne na śniadanie czy kolację z sosem jogurtowy czosnkowo-ziołowym i ketchupem, zobaczcie sami jakie to proste, ale czy robicie podobnie jak ja ?
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 361
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 90
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 19
Polecam.
Odsłon: 410
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 361
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 90
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 19
Polecam.
Odsłon: 410
Składniki
Na początek rozgrzewamy opiekacz z płytką do grillowania, Jajka rozbijamy do szerokiej miski, solimy, pieprzymy i dodajemy posiekany czosnek z oliwą, mieszamy. W jajku maczamy tosty i układamy na rozgrzanej płytce opiekacza, następnie układamy po 1 plasterku sera, boczek, paprykę, pieczarki pokrojone w plasterki, cebulę i znowu ser, na koniec wszystko przykrywamy namoczonymi tostami w jajku, zamykamy szczelnie opiekacz i opiekamy aż zapali się zielona lampka i jeszcze 1 minuta. Gotowe :-) Tosty podajemy z sosem jogurtowym czosnkowo-ziołowym i ketchupem. Przepis na sos jogurtowy znajdziecie na moim profilu bądź na moim kanale :-) Smacznego !!!