Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na sklepowych półkach możemy znaleźć twarożki z najróżniejszymi dodatkami ale w domu zrobimy najlepszy i najzdrowszy.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
Składniki
Twaróg przełożyć do głębokiej miski. Wlać śmietanę. Dodać pokrojony ogórek. Z pomidora usunąć nasiona, drobno pokroić. Czerwoną cebulkę pokroić jak najdrobniej. Całość posolić i dokładnie wymieszać. Przełożyć do pojemnika .