Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na sklepowych półkach możemy znaleźć twarożki z najróżniejszymi dodatkami ale w domu zrobimy najlepszy i najzdrowszy.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Składniki
Twaróg przełożyć do głębokiej miski. Wlać śmietanę. Dodać pokrojony ogórek. Z pomidora usunąć nasiona, drobno pokroić. Czerwoną cebulkę pokroić jak najdrobniej. Całość posolić i dokładnie wymieszać. Przełożyć do pojemnika .