Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na sklepowych półkach możemy znaleźć twarożki z najróżniejszymi dodatkami ale w domu zrobimy najlepszy i najzdrowszy.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1369
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 320
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1369
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 320
Składniki
Twaróg przełożyć do głębokiej miski. Wlać śmietanę. Dodać pokrojony ogórek. Z pomidora usunąć nasiona, drobno pokroić. Czerwoną cebulkę pokroić jak najdrobniej. Całość posolić i dokładnie wymieszać. Przełożyć do pojemnika .