Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny jest najlepszy na kanapki wiosenna porą. Jeszcze lepszy z własnych rzodkiewek!
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 449
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5603
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 449
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5603
Składniki
Do miski włożyłam twaróg, dodałam sól, pieprz i śmietanę. Całość zmalaksowałam. Bez obaw, nie jest za gęsty- rzodkiewki puszczą sok.
Rzodkiewki starłam na mandolinie na najdrobniejszych nożykach a cebulę pokroiłam w kosteczkę.
Smacznego :)