Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Omlety zaczęłam robić aby urozmaicić moim Dzieciom śniadania. Ta, właściwie, podstawowa jego wersja, bo bez dodatków bardzo przypadła im do smaku.
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 205
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2535
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 204
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 226
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 205
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2535
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 204
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 226
Składniki
Jajka wbić do miseczki, dodać mleko, mąkę i przyprawy. Połączyć wszystko trzepaczką. Na patelni, na małym ogniu rozgrzać łyżeczkę masła i wylać masę jajeczną. W trakcie jak będzie się ona ścinać podlewać jej płynną postać z wierzchu pod spód. Gdy spód się zrumieni przewrócić omlet na drugą stronę i poczekać do zrumieni. Smacznego!