Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dla Was propozycję z parówek i jajek. Z parówek można wyczarować całkiem fajne śniadanie. Zachęcam do zabawy :-)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117406
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8119
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3036
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1770
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1378
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117406
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8119
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3036
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1770
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1378
Składniki
Parówki naciąć na dowolne kształty: Serce - parówkę naciąć wzdłuż, pozostawić ok. 2 cm od dołu, zwinąć w kształcie serca i spiąć wykałaczką. Położyć na patelni, podsmażyć delikatnie z obu stron, wbić jajko i usmażyć. Motylek - parówkę naciąć w stronę środka na cztery paski z każdej strony. Dwie zewnętrzne z góry i z dołu połączyć ze sobą i spiąć wykałaczką ze środkiem parówki. Usmażyć na patelni delikatnie z obu stron, następnie wbić żółtka do powstałych kółek i podsmażyć.
Parówki można ponacinać w dowolne inne kształty i zaskoczyć rodzinkę super śniadankiem. Smacznego !!!