Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dla Was propozycję z parówek i jajek. Z parówek można wyczarować całkiem fajne śniadanie. Zachęcam do zabawy :-)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 783
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 783
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Parówki naciąć na dowolne kształty: Serce - parówkę naciąć wzdłuż, pozostawić ok. 2 cm od dołu, zwinąć w kształcie serca i spiąć wykałaczką. Położyć na patelni, podsmażyć delikatnie z obu stron, wbić jajko i usmażyć. Motylek - parówkę naciąć w stronę środka na cztery paski z każdej strony. Dwie zewnętrzne z góry i z dołu połączyć ze sobą i spiąć wykałaczką ze środkiem parówki. Usmażyć na patelni delikatnie z obu stron, następnie wbić żółtka do powstałych kółek i podsmażyć.
Parówki można ponacinać w dowolne inne kształty i zaskoczyć rodzinkę super śniadankiem. Smacznego !!!