Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dla Was propozycję z parówek i jajek. Z parówek można wyczarować całkiem fajne śniadanie. Zachęcam do zabawy :-)
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 776
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 33
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 303
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 122
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 776
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 33
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 303
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 122
Składniki
Parówki naciąć na dowolne kształty: Serce - parówkę naciąć wzdłuż, pozostawić ok. 2 cm od dołu, zwinąć w kształcie serca i spiąć wykałaczką. Położyć na patelni, podsmażyć delikatnie z obu stron, wbić jajko i usmażyć. Motylek - parówkę naciąć w stronę środka na cztery paski z każdej strony. Dwie zewnętrzne z góry i z dołu połączyć ze sobą i spiąć wykałaczką ze środkiem parówki. Usmażyć na patelni delikatnie z obu stron, następnie wbić żółtka do powstałych kółek i podsmażyć.
Parówki można ponacinać w dowolne inne kształty i zaskoczyć rodzinkę super śniadankiem. Smacznego !!!