Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie dzisiaj takie śniadanko. Równowaga smaków pomiędzy słodkością jabłka z miodem a słonością serka i do tego szczypta pieprzu....
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1802
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8366
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 751
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253419
Polecam.
Odsłon: 1457
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1802
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8366
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 751
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253419
Polecam.
Odsłon: 1457
Składniki
Jabłka umyć, przekroić na pół i wydrążyć gniazda nasienne. W ich miejsce nałożyć ser kozi, posypać posiekanymi pestkami dyni . Jabłka oprószyć pieprzem i każdą połówkę polać odrobiną miodu. Piec w 180 C przez około 15-20 minut. Przed podaniem polać resztą miodu do smaku.