Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie dzisiaj takie śniadanko. Równowaga smaków pomiędzy słodkością jabłka z miodem a słonością serka i do tego szczypta pieprzu....
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 323
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1118
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4143
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 323
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1118
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4143
Składniki
Jabłka umyć, przekroić na pół i wydrążyć gniazda nasienne. W ich miejsce nałożyć ser kozi, posypać posiekanymi pestkami dyni . Jabłka oprószyć pieprzem i każdą połówkę polać odrobiną miodu. Piec w 180 C przez około 15-20 minut. Przed podaniem polać resztą miodu do smaku.