Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna propozycja na oryginalne śniadanie, kolację lub jako gorąca przystawka na spotkanie ze znajomymi.
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41644
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4807
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45746
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41644
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4807
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45746
Składniki
Bagietki kroimy wzdłuż na pół. Pesto zielone: Wszystkie składniki na zielone pesto umieszczamy w malakserze i miksujemy na pastę. Pesto czerwone: Wszystkie składniki na czerwone pesto umieszczamy w malakserze i miksujemy na pastę. Łyżeczką nakładamy na przemian zielone i czerwone pesto. Wierzch dekorujemy pomidorkami. Zapiekamy w 180 stopniach C przez 10-15 minut. Podajemy na gorąco. Smacznego.