Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna propozycja na oryginalne śniadanie, kolację lub jako gorąca przystawka na spotkanie ze znajomymi.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10796
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6205
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5374
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13123
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4862
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10796
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6205
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5374
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13123
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4862
Składniki
Bagietki kroimy wzdłuż na pół. Pesto zielone: Wszystkie składniki na zielone pesto umieszczamy w malakserze i miksujemy na pastę. Pesto czerwone: Wszystkie składniki na czerwone pesto umieszczamy w malakserze i miksujemy na pastę. Łyżeczką nakładamy na przemian zielone i czerwone pesto. Wierzch dekorujemy pomidorkami. Zapiekamy w 180 stopniach C przez 10-15 minut. Podajemy na gorąco. Smacznego.