Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna propozycja na oryginalne śniadanie, kolację lub jako gorąca przystawka na spotkanie ze znajomymi.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1875
Polecam, pychota.
Odsłon: 622
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 513
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1875
Polecam, pychota.
Odsłon: 622
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 513
Składniki
Bagietki kroimy wzdłuż na pół. Pesto zielone: Wszystkie składniki na zielone pesto umieszczamy w malakserze i miksujemy na pastę. Pesto czerwone: Wszystkie składniki na czerwone pesto umieszczamy w malakserze i miksujemy na pastę. Łyżeczką nakładamy na przemian zielone i czerwone pesto. Wierzch dekorujemy pomidorkami. Zapiekamy w 180 stopniach C przez 10-15 minut. Podajemy na gorąco. Smacznego.