Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i zdrowy zielony koktajl. Doskonała propozycja na śniadanie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8101
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 388
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8101
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 388
Składniki
Serdecznie zapraszam do zobaczenia filmu,w którym pokazuję jak przygotować koktajl.
Mano i imbir należy obrać i pokroić. Chili również kroimy dość drobno. Jeśli nie jest bardzo pikantne sugeruję, aby zostawić pestki. Wszystko wrzucamy do blendera i zalewamy wodą. Mielimy przez chwile. Kiedy dostatecznie się rozdrobni dodajemy szpinak, szczyptę soli i szczyptę kurkumy. Blendujemy na gładki koktajl. Życzę smacznego!