Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i zdrowy zielony koktajl. Doskonała propozycja na śniadanie.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1301
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5828
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18460
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1301
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5828
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18460
Składniki
Serdecznie zapraszam do zobaczenia filmu,w którym pokazuję jak przygotować koktajl.
Mano i imbir należy obrać i pokroić. Chili również kroimy dość drobno. Jeśli nie jest bardzo pikantne sugeruję, aby zostawić pestki. Wszystko wrzucamy do blendera i zalewamy wodą. Mielimy przez chwile. Kiedy dostatecznie się rozdrobni dodajemy szpinak, szczyptę soli i szczyptę kurkumy. Blendujemy na gładki koktajl. Życzę smacznego!