Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i zdrowy zielony koktajl. Doskonała propozycja na śniadanie.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2492
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5230
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 188
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2492
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5230
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 188
Składniki
Serdecznie zapraszam do zobaczenia filmu,w którym pokazuję jak przygotować koktajl.
Mano i imbir należy obrać i pokroić. Chili również kroimy dość drobno. Jeśli nie jest bardzo pikantne sugeruję, aby zostawić pestki. Wszystko wrzucamy do blendera i zalewamy wodą. Mielimy przez chwile. Kiedy dostatecznie się rozdrobni dodajemy szpinak, szczyptę soli i szczyptę kurkumy. Blendujemy na gładki koktajl. Życzę smacznego!