Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 820
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 378
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 261
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 211
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 820
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 378
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 261
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 211
Składniki
W dzbanku na ciasto naleśnikowe rozbełtać jajka. Dodać mleko. Ubić razem przy pomocy miksera. Dodać mąkę pszenną. Miksować na wolnych obrotach. Dodać kurkumę, cukier, sól i olej. Zmiksować. Ostawić pod ścieteczką na ok 15 min. Rozgrzć patelnię do naleśników. Posmarować olejem. Wylewać porcje ciasta na patelnię. Rozprowadzać po całości. Smażyć naleśniki po obu stronach. Odkładać na talerz. Czynność powtarzać do wyczerpania ciasta. Gotowe. Smacznego.