Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwsze co przychodzi na myśl - "Smak dzieciństwa". Podana na ciepłe, lekko słodkie śniadanie, na pewno umili poranek...
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 51
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5664
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 98
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 570
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 51
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5664
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 98
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 570
Składniki
Jajko roztrzepać dokładnie z mąką i odrobiną soli, tak aby nie było żadnych grudek. Mleko zagotować, kłaść łyżką kluski na mleko, gotując na małej mocy palnika, często mieszać. Przelać zupę do miski lub głębokiego talerza. Poczekać chwilę aż trochę przestygnie. Dodać miód i wymieszać. Zajadać od razu na ciepło. :D