Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jakiś czas temu podzieliłam się z Wami przepisem na białą kiełbasę pieczoną w ziołach z czosnkiem. Dziś przyszedł czas na kolejny przepis z jej udziałem w roli głównej. To danie jak dla mnie jest idealnym rozwiązaniem na kolację z tzw. resztek. Wystarczy trochę białej kiełbasy, pomidory z puszki, zioła i pyszny, syty posiłek gotowy.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 55
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 34
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 55
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 34
Składniki
W dużym garnku rozgrzewamy masło i podsmażamy kiełbaskę. Wlewamy pomidory i dusimy aż odparuje z nich woda. Dodajemy czosnek przeciśnięty przez praskę oraz przyprawy. W razie potrzeby zagęszczamy sos mąką.