Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jakiś czas temu podzieliłam się z Wami przepisem na białą kiełbasę pieczoną w ziołach z czosnkiem. Dziś przyszedł czas na kolejny przepis z jej udziałem w roli głównej. To danie jak dla mnie jest idealnym rozwiązaniem na kolację z tzw. resztek. Wystarczy trochę białej kiełbasy, pomidory z puszki, zioła i pyszny, syty posiłek gotowy.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 175
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4385
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11918
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6791
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5599
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 175
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4385
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11918
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6791
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5599
Składniki
W dużym garnku rozgrzewamy masło i podsmażamy kiełbaskę. Wlewamy pomidory i dusimy aż odparuje z nich woda. Dodajemy czosnek przeciśnięty przez praskę oraz przyprawy. W razie potrzeby zagęszczamy sos mąką.