Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna! Lepszej nie jedliście!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17691
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1794
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15383
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5940
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9112
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17691
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1794
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15383
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5940
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9112
Składniki
Obrane z łupin cebule pokrój w cienkie piórka. Wymieszaj w misce razem ze suszonymi śliwkami. Do naczynia (uprzednio wysmarowanego tłuszczem) wyłóż połowę cebuli i śliwek. Posyp tymiankiem i majerankiem (po 1 łyżeczce). Posyp solą i pieprzem. Kiełbasę wypłucz w zimnej wodzie, nakłój z każdej strony widelcem. Wyłóż na cebulę. Przełóż do formy. Przykryj resztą składników. Ponownie posyp przyprawami. Na wierzch wyłóż pokrojony w cienkie paski boczek. Piecz przez pół godziny w 180 stopniach C.