Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kruche bitki
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2799
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2799
Składniki
1. Schab pokroić na plastry i potłuc lekko tłuczkiem 2. Mąkę wymieszać z przyprawą do mięs 3. Mięso obtoczyć w mące, obsmażyć na gorącym oleju 4. Do podsmażonego mięsa wlać trochę wody, tak żeby przykryła mięso 5. Doprawić kilkoma ziarenkami pieprzu, ziela angielskiego, dodać liście laurowe, szczyptę kminu rzymskiego, czosnek, można dosolić do smaku. Dusić do momentu, aż sos się zredukuje. Podawać z ziemniakami i ogórkiem kiszonym. SMACZNEGO!