Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kruche bitki
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 808
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5734
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9542
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 263
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 808
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5734
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9542
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 263
Składniki
1. Schab pokroić na plastry i potłuc lekko tłuczkiem 2. Mąkę wymieszać z przyprawą do mięs 3. Mięso obtoczyć w mące, obsmażyć na gorącym oleju 4. Do podsmażonego mięsa wlać trochę wody, tak żeby przykryła mięso 5. Doprawić kilkoma ziarenkami pieprzu, ziela angielskiego, dodać liście laurowe, szczyptę kminu rzymskiego, czosnek, można dosolić do smaku. Dusić do momentu, aż sos się zredukuje. Podawać z ziemniakami i ogórkiem kiszonym. SMACZNEGO!