Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Własnej roboty bez konserwantów konserwa na kanapki.
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5823
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 14496
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 313
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5823
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 14496
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 313
Składniki
Wykonanie: Mięso zmielić ze słoniną i doprawić solą, pieprzem, gorczycą i roztartym czosnkiem. Dokładnie wymieszać i wlać 2 łyżki wody do mięsa. Jeszcze raz połączyć dokładnie składniki ręką i włożyć do wyparzonych słoików.
Gotować około godziny, następnie wynieść w chłodne miejsce na 24 godziny. Po upływie czasu ponownie gotować przez jedną godzinę. Przechowywać w chłodnym miejscu. Po otwarciu słoika najlepiej spożyć w ciągu trzech dni.