Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szynka pieczona z tego przepisu smakuje wybornie.Przekonaliśmy się już, że najsmaczniejsze są domowe wędliny.. Przynajmniej wiadomo, że będziemy jeść dokładnie to co chcemy. Przepis od naszego znajomego:)
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 284
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5066
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4871
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44993
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 614
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 284
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5066
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4871
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44993
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 614
Składniki
Szynkę myjemy. Zioła mieszamy z oliwą z oliwek i nacieramy mięsko. Odkładamy na parę godzin do lodówki. Piekarnik nagrzewamy do 110 stopni.Temperatura jest taka niska żeby nasza szyneczka była soczysta. Czas pieczenia jest uzalezniomy od tego ile kg mamy szynki. Na każdy kilogram pieczemy 2 godziny. Po tym czasie wyciągamy z piekarnika i owijamy w folię aluminiową, żeby powoli stygła.