Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szynka pieczona z tego przepisu smakuje wybornie.Przekonaliśmy się już, że najsmaczniejsze są domowe wędliny.. Przynajmniej wiadomo, że będziemy jeść dokładnie to co chcemy. Przepis od naszego znajomego:)
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 107
Taratuszki to tradycyjne, ukraińskie ciasteczka smażone na głębokim tłuszczu,...
Odsłon: 1189
Jedno z prostszych, a zarazem pysznych dań, którymi nie pogardzą wytrawni mię...
Odsłon: 177
Poznaj przepis na zdrową i smaczną zupę ogórkową bez śmietany.
Odsłon: 36
Ciekawym daniem z województwa podkarpackiego jest pamuła glinicka. Danie to z...
Odsłon: 65
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 107
Taratuszki to tradycyjne, ukraińskie ciasteczka smażone na głębokim tłuszczu,...
Odsłon: 1189
Jedno z prostszych, a zarazem pysznych dań, którymi nie pogardzą wytrawni mię...
Odsłon: 177
Poznaj przepis na zdrową i smaczną zupę ogórkową bez śmietany.
Odsłon: 36
Ciekawym daniem z województwa podkarpackiego jest pamuła glinicka. Danie to z...
Odsłon: 65
Składniki
Szynkę myjemy. Zioła mieszamy z oliwą z oliwek i nacieramy mięsko. Odkładamy na parę godzin do lodówki. Piekarnik nagrzewamy do 110 stopni.Temperatura jest taka niska żeby nasza szyneczka była soczysta. Czas pieczenia jest uzalezniomy od tego ile kg mamy szynki. Na każdy kilogram pieczemy 2 godziny. Po tym czasie wyciągamy z piekarnika i owijamy w folię aluminiową, żeby powoli stygła.