Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i co najwazniejsze nie jest tłusty.
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 346
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 536
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 743
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 346
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 536
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 743
Składniki
mięso umyc,włozyc do garnka i gotowac
w trakcie gotowania dodac liście laurowe,ziele ang.,a także łyzke kucharka
po 30 min dodać obrane warzywa i gotowac do miekkośći mięsa
kiedy mieso bedzie miękkie wyjąć z garnka ,warzywa również,przestudzic
bułke namoczyc w wywarze i wszystko zemleć 2 razy
do masy dodać jajka,majeranek ,sół i pieprz,na tarce zetrzeć połowę gałki muszkatołowej i również dodać do mięsa
wszystko dokładnie wymieszać i wlozyc do blaszki wysmarowanej masłem i wysypanej bułka tartą
piec 30 minut w temperaturze 180
właściwie jest to pasztet mięsno warzywny,smaczny i nie jest tłusty