Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i co najwazniejsze nie jest tłusty.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10693
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 915
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9134
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10693
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 915
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9134
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
mięso umyc,włozyc do garnka i gotowac
w trakcie gotowania dodac liście laurowe,ziele ang.,a także łyzke kucharka
po 30 min dodać obrane warzywa i gotowac do miekkośći mięsa
kiedy mieso bedzie miękkie wyjąć z garnka ,warzywa również,przestudzic
bułke namoczyc w wywarze i wszystko zemleć 2 razy
do masy dodać jajka,majeranek ,sół i pieprz,na tarce zetrzeć połowę gałki muszkatołowej i również dodać do mięsa
wszystko dokładnie wymieszać i wlozyc do blaszki wysmarowanej masłem i wysypanej bułka tartą
piec 30 minut w temperaturze 180
właściwie jest to pasztet mięsno warzywny,smaczny i nie jest tłusty