Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inspiracja byla kuchnia skandynawska, a powód prozaiczny - resztki schabu po przyjeciu. Powstala z nich pyszna kanapka z dodatkiem salaty, kremu chrzanowego i marynowanej czerwonej kapusty.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3108
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 234
Przepyszne, szybkie i efektowne danie, które świetnie sprawdzi się zarówno w...
Odsłon: 109
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3108
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 234
Przepyszne, szybkie i efektowne danie, które świetnie sprawdzi się zarówno w...
Odsłon: 109
Składniki
Najpierw przygotowujemy czerwona kapuste. Szatkujemy lub kroimy w waskie paski, mieszamy ocet z cukrem, zalewamy nim kapuste i odstawiamy na ok. godzine. Nastepnie mieszamy wszystkie skladniki kremu i odstawiamy do lodówki. Bagietke kroimy na 4 równe kawalki, a potem na polówki. Obydwie polówki smarujemy kremem, na dolna kladziemy lisc salaty, nastepnie schab i odsaczona kapuste. Nakrywamy druga polówka.