Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inspiracja byla kuchnia skandynawska, a powód prozaiczny - resztki schabu po przyjeciu. Powstala z nich pyszna kanapka z dodatkiem salaty, kremu chrzanowego i marynowanej czerwonej kapusty.
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 120
Nie zawsze mięso jest dobrą alternatywą na obiad. Od czasu do czasu można zr...
Odsłon: 105
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 120
Nie zawsze mięso jest dobrą alternatywą na obiad. Od czasu do czasu można zr...
Odsłon: 105
Składniki
Najpierw przygotowujemy czerwona kapuste. Szatkujemy lub kroimy w waskie paski, mieszamy ocet z cukrem, zalewamy nim kapuste i odstawiamy na ok. godzine. Nastepnie mieszamy wszystkie skladniki kremu i odstawiamy do lodówki. Bagietke kroimy na 4 równe kawalki, a potem na polówki. Obydwie polówki smarujemy kremem, na dolna kladziemy lisc salaty, nastepnie schab i odsaczona kapuste. Nakrywamy druga polówka.