Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inspiracja byla kuchnia skandynawska, a powód prozaiczny - resztki schabu po przyjeciu. Powstala z nich pyszna kanapka z dodatkiem salaty, kremu chrzanowego i marynowanej czerwonej kapusty.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5191
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 774
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11569
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5005
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1251
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5191
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 774
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11569
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5005
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1251
Składniki
Najpierw przygotowujemy czerwona kapuste. Szatkujemy lub kroimy w waskie paski, mieszamy ocet z cukrem, zalewamy nim kapuste i odstawiamy na ok. godzine. Nastepnie mieszamy wszystkie skladniki kremu i odstawiamy do lodówki. Bagietke kroimy na 4 równe kawalki, a potem na polówki. Obydwie polówki smarujemy kremem, na dolna kladziemy lisc salaty, nastepnie schab i odsaczona kapuste. Nakrywamy druga polówka.