Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Myślę, że już nikogo nie trzeba przekonywać, że domowa wędlina najlepsze. Takie mięso, zimne lub ciepłe, może zagościć na stole w czasie rodzinnego spotkania.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 239
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1306
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4116
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1062
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 239
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1306
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4116
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1062
Składniki
Mięso oczyścić, umyć, osuszyć papierowymi ręcznikami. Oprószyć solą, posmarować delikatnie olejem rzepakowym i posypać ziołami prowansalskim. Pozostawić w lodówce na noc. Mięso przełożyć do torebki do pieczenia. Dodać ketchup, majonez i miód. Obrócić kilka razy mięsem w torebce. Nie trzeba wkładać rąk do środka. Można to zrobić przez folię. Zamknąć woreczek spinaczem. Umieścić w naczyniu żaroodpornym i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 1,5 godziny. Po wystudzeniu mamy pyszną wędlinę. Smacznego.