Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe najlepsze.
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3492
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 51
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2946
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 171
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 132
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3492
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 51
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2946
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 171
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 132
Składniki
Mięso umyć, osuszyć papierowymi ręcznikami. Posmarować olejem rzepakowym i oprószyć przyprawą i solą. Pozostawić w lodówce na 20 min. Ułożyć ładnie w naczyniu żaroodpornym i obłożyć cebulą pokrojoną w piórka. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 1,5 godz. Po upieczeniu mięso wystudzić. Wystudzone mięso ładnie się kroi. Smacznego.