Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Często spotykana na śląsku a mnie się zachciało trochę pogrillować w zimie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8071
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 381
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8071
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 381
Składniki
Kaszankę układam na folii aluminiowej obkładam ćwiartką cebuli posypuje szczyptą wegety i pieprzu zawijam.
Rozgrzewam patelnie pokrywam jej dno wodą aby folia nie przywarła.Układam kaszanki ciasno i dusze tak 20 min.
Po czasie duszenia odwijam folię podaje z podpieczonym pieczywem i gotowe:))