Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Często spotykana na śląsku a mnie się zachciało trochę pogrillować w zimie.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Składniki
Kaszankę układam na folii aluminiowej obkładam ćwiartką cebuli posypuje szczyptą wegety i pieprzu zawijam.
Rozgrzewam patelnie pokrywam jej dno wodą aby folia nie przywarła.Układam kaszanki ciasno i dusze tak 20 min.
Po czasie duszenia odwijam folię podaje z podpieczonym pieczywem i gotowe:))