Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kuchni nie powinno się nic marnować. Dlatego resztki można wykorzystać na przykład w ten sposób.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1913
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6331
Polecam.
Odsłon: 355
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 794
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 359
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1913
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6331
Polecam.
Odsłon: 355
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 794
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 359
Składniki
Kiełbasę pokroić w plasterki, cebulę w półksiężyce i podsmażyć na patelki. Kiedy Cebula zmięknie dodać pokrojone w kostkę mini kolby kukurydzy (każdą na ok 3 części) Podsmażyć kilka minut i dolać ok 1/3 szklanki wody. Kiedy woda wyparuje a kukurydza będzie Miękka dodać pokrojone w plasterki parówki oraz pokrojoną z grubsza szynkę.
Podsmażyć chwilę dodać sos Boloński. Wymieszać i doprawić do smaku Używając Chili, sosu barbecue i Ketchupu. Podawać do makaronu, ryżu czy kaszy. Smacznego.