Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kuchni nie powinno się nic marnować. Dlatego resztki można wykorzystać na przykład w ten sposób.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10800
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1178
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11620
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 734
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10800
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1178
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11620
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 734
Składniki
Kiełbasę pokroić w plasterki, cebulę w półksiężyce i podsmażyć na patelki. Kiedy Cebula zmięknie dodać pokrojone w kostkę mini kolby kukurydzy (każdą na ok 3 części) Podsmażyć kilka minut i dolać ok 1/3 szklanki wody. Kiedy woda wyparuje a kukurydza będzie Miękka dodać pokrojone w plasterki parówki oraz pokrojoną z grubsza szynkę.
Podsmażyć chwilę dodać sos Boloński. Wymieszać i doprawić do smaku Używając Chili, sosu barbecue i Ketchupu. Podawać do makaronu, ryżu czy kaszy. Smacznego.