Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kuchni nie powinno się nic marnować. Dlatego resztki można wykorzystać na przykład w ten sposób.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44669
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182121
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 268
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44669
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182121
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 268
Składniki
Kiełbasę pokroić w plasterki, cebulę w półksiężyce i podsmażyć na patelki. Kiedy Cebula zmięknie dodać pokrojone w kostkę mini kolby kukurydzy (każdą na ok 3 części) Podsmażyć kilka minut i dolać ok 1/3 szklanki wody. Kiedy woda wyparuje a kukurydza będzie Miękka dodać pokrojone w plasterki parówki oraz pokrojoną z grubsza szynkę.
Podsmażyć chwilę dodać sos Boloński. Wymieszać i doprawić do smaku Używając Chili, sosu barbecue i Ketchupu. Podawać do makaronu, ryżu czy kaszy. Smacznego.