Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa pieczona z warzywami i morelami to świetna propozycja na szybki obiad. Polecam.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5298
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 849
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11728
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5061
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1315
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5298
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 849
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11728
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5061
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1315
Składniki
Przyprawy mieszamy z olejem. Kiełbaski dzielimy na mniejsze kawałki. Cebulę obieramy i kroimy w piórka, z papryki usuwamy gniazdo nasienne i kroimy w większą kostkę. Z moreli usuwamy peski. Warzywa,morele i kiełbasę mieszamy z mieszanką przypraw. Naczynie żaroodporne przykrywamy folią aluminiową. Wykładamy kiełbaski z warzywami i morelą. Przykrywamy folią i pieczemy około 30 minut. Następnie zdejmujemy folię aluminiową i pieczemy jeszcze 5-10 minut do zrumienienia. Podajemy z ulubionymi sosami. Smacznego ;)