Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa pieczona z warzywami i morelami to świetna propozycja na szybki obiad. Polecam.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 812
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 148
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 812
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 148
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Przyprawy mieszamy z olejem. Kiełbaski dzielimy na mniejsze kawałki. Cebulę obieramy i kroimy w piórka, z papryki usuwamy gniazdo nasienne i kroimy w większą kostkę. Z moreli usuwamy peski. Warzywa,morele i kiełbasę mieszamy z mieszanką przypraw. Naczynie żaroodporne przykrywamy folią aluminiową. Wykładamy kiełbaski z warzywami i morelą. Przykrywamy folią i pieczemy około 30 minut. Następnie zdejmujemy folię aluminiową i pieczemy jeszcze 5-10 minut do zrumienienia. Podajemy z ulubionymi sosami. Smacznego ;)