Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie można podawać zarówno z pieczywem jak i z makaronem lub ryżem. Błyskawiczne w przygotowaniu, jeszcze szybciej znika z talerza.
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 789
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 178
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 789
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 178
Składniki
Cebulę i paprykę drobno siekamy. Podsmażamy na rozgrzanym oleju, po chwili dodajemy pokrojone w plastry pieczarki. Dusimy do wyparowania wody, po czym dodajemy pomidory w puszce i koncentrat pomidorowy a na samym końcu pokrojone drobno ogórki. Doprawiamy papryką, solą i pieprzem.
Kiełbasę kroimy na mniejsze kawałki, nacinamy i podsmażamy z dwóch stron na rozgrzanym oleju. Podajemy z sosem (możemy wymieszać kiełbaski w sosie).