Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kieszonki schabowe z pieczarkami, serem i pietruszką
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 164
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 826
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 651
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 164
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 826
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 651
Składniki
- Kotlety nacinamy nożem do połowy tak aby powstała kieszonka do faszerowania. - Przyprawiamy solom, pieprzem oraz słodka papryką. Odstawiamy na minimum 3 godziny. - W rondelku rozpuszczam łyżkę masła i podsmażam na nim pieczarki pokrojone w kostkę. - Smażymy do momentu odparowania wody. - Dodajemy sól i pieprz. - Gdy farsz ostygnie dodajemy starty lub drobno pokrojony ser oraz posiekaną pietruszkę. - Farszem nadziewamy kieszonki. Każdą zamykam wykałaczką. - Obtaczamy w jajku i bułce tartej. - Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy na złocisty kolor.