Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kieszonki schabowe z pieczarkami, serem i pietruszką
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19181
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13007
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1638
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232061
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19181
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13007
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1638
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232061
Składniki
- Kotlety nacinamy nożem do połowy tak aby powstała kieszonka do faszerowania. - Przyprawiamy solom, pieprzem oraz słodka papryką. Odstawiamy na minimum 3 godziny. - W rondelku rozpuszczam łyżkę masła i podsmażam na nim pieczarki pokrojone w kostkę. - Smażymy do momentu odparowania wody. - Dodajemy sól i pieprz. - Gdy farsz ostygnie dodajemy starty lub drobno pokrojony ser oraz posiekaną pietruszkę. - Farszem nadziewamy kieszonki. Każdą zamykam wykałaczką. - Obtaczamy w jajku i bułce tartej. - Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy na złocisty kolor.