Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety schabowe proste i szybkie w wykonaniu, a w smaku rewelacyjne. U nas są ostatnio hitem. Mięso w takim wydaniu jest delikatne i soczyste w środku, a chrupiące z wierzchu. Schabowy idealny na niedzielny obiad.
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 44
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 229
Polecam Wam dzisiaj brukselkę w innym wydaniu niż robiłam ostatnio. Wyszła py...
Odsłon: 1602
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 44
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 229
Polecam Wam dzisiaj brukselkę w innym wydaniu niż robiłam ostatnio. Wyszła py...
Odsłon: 1602
Składniki
Plastry schabu rozbijamy tłuczkiem i obsypujemy sola i pieprzem.
Każdy doprawiony płat mięsa smarujemy z jednej i drugiej strony cienką warstwą majonezu.
Tak przygotowane mięso maczamy w rozbitych widelcem jajkach.
Następnie mięso obtaczamy w panierce.
Kotlety smażymy na rozgrzanym oleju.
Smażymy z obydwu stron na złotobrązowy kolor.
Podajemy zaraz po usmażeniu, choć na zimno smakują też wybornie. Smacznego !!!
;-D
;-)))