Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety schabowe proste i szybkie w wykonaniu, a w smaku rewelacyjne. U nas są ostatnio hitem. Mięso w takim wydaniu jest delikatne i soczyste w środku, a chrupiące z wierzchu. Schabowy idealny na niedzielny obiad.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113053
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 429
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 775
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 576
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113053
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 429
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 775
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 576
Składniki
Plastry schabu rozbijamy tłuczkiem i obsypujemy sola i pieprzem.
Każdy doprawiony płat mięsa smarujemy z jednej i drugiej strony cienką warstwą majonezu.
Tak przygotowane mięso maczamy w rozbitych widelcem jajkach.
Następnie mięso obtaczamy w panierce.
Kotlety smażymy na rozgrzanym oleju.
Smażymy z obydwu stron na złotobrązowy kolor.
Podajemy zaraz po usmażeniu, choć na zimno smakują też wybornie. Smacznego !!!
;-D
;-)))