Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety schabowe proste i szybkie w wykonaniu, a w smaku rewelacyjne. U nas są ostatnio hitem. Mięso w takim wydaniu jest delikatne i soczyste w środku, a chrupiące z wierzchu. Schabowy idealny na niedzielny obiad.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 101
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 183
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1260
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 500
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 101
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 183
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1260
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 500
Składniki
Plastry schabu rozbijamy tłuczkiem i obsypujemy sola i pieprzem.
Każdy doprawiony płat mięsa smarujemy z jednej i drugiej strony cienką warstwą majonezu.
Tak przygotowane mięso maczamy w rozbitych widelcem jajkach.
Następnie mięso obtaczamy w panierce.
Kotlety smażymy na rozgrzanym oleju.
Smażymy z obydwu stron na złotobrązowy kolor.
Podajemy zaraz po usmażeniu, choć na zimno smakują też wybornie. Smacznego !!!
;-D
;-)))