Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety schabowe proste i szybkie w wykonaniu, a w smaku rewelacyjne. U nas są ostatnio hitem. Mięso w takim wydaniu jest delikatne i soczyste w środku, a chrupiące z wierzchu. Schabowy idealny na niedzielny obiad.
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 5933
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 355
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 563
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 746
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1181
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 5933
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 355
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 563
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 746
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1181
Składniki
Plastry schabu rozbijamy tłuczkiem i obsypujemy sola i pieprzem.
Każdy doprawiony płat mięsa smarujemy z jednej i drugiej strony cienką warstwą majonezu.
Tak przygotowane mięso maczamy w rozbitych widelcem jajkach.
Następnie mięso obtaczamy w panierce.
Kotlety smażymy na rozgrzanym oleju.
Smażymy z obydwu stron na złotobrązowy kolor.
Podajemy zaraz po usmażeniu, choć na zimno smakują też wybornie. Smacznego !!!
;-D
;-)))