Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczny kotlet według mojego przepisu.
Wykonanie:
Mięso opłukać, osuszyć, posypać solą i pieprzem do smaku, lekko rozbić i usmażyć na rozgrzanym oleju z obu stron. Następnie przełożyć do naczynia żaroodpornego. Piekarnik rozgrzać do temperatury 200 stopni. W między czasie jajka roztrzepać z solą do smaku, papryką i posiekanym rozmarynem. Dodać drobno pokrojony ser i szynkę, wymieszać i wyłożyć na przygotowane kotlety. Włożyć do piekarnika i zapiec przez 15 minut, przed podaniem ozdobić świeżym rozmarynem.
Bitki schabowe w sosie cebulowym podane z kluskami śląskimi i marynowanym ogó...
Odsłon: 2861
Uwielbiam takie lekkie, zielone sałatki
Odsłon: 4103
Dzisiaj coś lekkiego ale bardzo smacznego i dającego kolorytu na przyjęciu.
Odsłon: 38
Moje kwiaty w galarecie to nic innego tylko same galaretki, z których przygot...
Odsłon: 50
Pyszny i sycący obiad, który przygotujecie w kilka chwil. Kasza, warzywa, ku...
Odsłon: 107
Wysmażone, chrupiące, z bogatym farszem w środku - naleśniki z pieczarkami i...
Odsłon: 1084
Uwielbiam takie lekkie, zielone sałatki
Odsłon: 4103
Dzisiaj coś lekkiego ale bardzo smacznego i dającego kolorytu na przyjęciu.
Odsłon: 38
Moje kwiaty w galarecie to nic innego tylko same galaretki, z których przygot...
Odsłon: 50
Pyszny i sycący obiad, który przygotujecie w kilka chwil. Kasza, warzywa, ku...
Odsłon: 107
Wysmażone, chrupiące, z bogatym farszem w środku - naleśniki z pieczarkami i...
Odsłon: 1084
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć, posypać solą i pieprzem do smaku, lekko rozbić i usmażyć na rozgrzanym oleju z obu stron. Następnie przełożyć do naczynia żaroodpornego. Piekarnik rozgrzać do temperatury 200 stopni. W między czasie jajka roztrzepać z solą do smaku, papryką i posiekanym rozmarynem. Dodać drobno pokrojony ser i szynkę, wymieszać i wyłożyć na przygotowane kotlety. Włożyć do piekarnika i zapiec przez 15 minut, przed podaniem ozdobić świeżym rozmarynem.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Gdy nadchodzi sezon ogórków małosolnych, robię ten smalec i piekę chleb do og...
Odsłon: 2370
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 2277