Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kotlety wyszły bardzo smaczne, proste składniki, szybkie wykonanie, taka odmiana od najczęściej przyrządzanych schabowych, zachęcam
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 179
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 101
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1800
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 59
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 179
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 101
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1800
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 59
Składniki
1. kotlety umyć, lekko rozbić, doprawić czosnkiem solą i pieprzem, odstawić na godz, 2. w kotletach zrobić 2 nacięcia, przełożyć plaster boczku (powinny być dość grube), 3. rozgrzać olej, smażyć kotlety ok 3-4 min z jednej strony, smacznego