Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wbrew pozorom, pozorom wbrew przygotowanie własnej wędliny nie jest trudne czy tez pracochłonne. Przede wszystkim warto pamiętać, że smak sami nadajecie. To jest w tym wszystkim najlepsze, i to że wiecie co macie na chlebie.
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 81
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 63
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 81
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 63
Składniki
Marynata: Wodę zagotowujemy z przyprawami, odstawiamy do wystygnięcia. Mięso myjemy, traktujemy nakłuwaczem do mięsa, zalewamy marynatą i wstawiamy do lodówki na 24 godziny. Po tym czasie wyjmujemy z marynaty, osuszamy papierowym ręcznikiem, obtaczamy w majeranku i wkładamy do folii, przekładamy do szynkowaru. Gotujemy przez 90 min w temperaturze 75°C. Studzimy.