Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny obiad dla zabieganych:)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19349
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13082
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1737
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232198
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19349
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13082
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1737
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232198
Składniki
Pieczarki oczyszczamy i kroimy na plasterki, podsmazamy na maselku, dodajemy vegety lub innej naszej ulubionej przyprawy, pietruszke, lubczyk, tymianek, pieprz i dusimy w sosie wlasnym az pieczarki beda gotowe. Dodajemy smietane i parmezan, aby calosc delikatnie zagescic. Doprowadzamy do zagotowania i sos pieczarkowy mamy gotowy.
Ulubiony makaron gotujemy w osolonej wodzie, odcedzamy i goracy przekladamy do szklanej miski. W tym czasie podsmazamy podwedzana szynke lub boczek i wraz z tluszczykiem dodajemy do goracego makaronu, mieszamy i przekladamy na talerze. Polewamy sosem pieczarkowym. Calosc mozemy delikatnie oproszyc parmezanem. Smacznego!