Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno doprawiona! Dla tych, którym znudziły się sklepowe wyroby.
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 485
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 824
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 485
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 824
Składniki
Podgotowałam rybę na małym ogniu 10 minut. Gdy lekko ostygła wyjęłam z niej wszystkie ości.
Dodałam składniki do ryby. Żelatynę namoczyłam w wodzie pięć minut i też dodałam. Wymieszałam całość.
Farsz dałam do osłonki. Parzyłam mielonkę 45 minut w 80 stopniach. Po ostudzeniu zostawiłam w lodówce na noc.
Smacznego :)