Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa mielonka pyszna i zdrowa polecam
Pasztet z pieczonego kalafiora z ciecierzycą
Odsłon: 64
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 107
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 134
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 109
Pasztet z pieczonego kalafiora z ciecierzycą
Odsłon: 64
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 107
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 134
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 109
Składniki
Mięso mielę w maszynce do mięsa na grubym sitku ,mięso łączę z przyprawami i wkładam do woreczka w szynkowarze zamykam i odstawiam na noc do lodówki
Gdy minie noc mięso gotuję z szynkowarem w garnku z woda 2 godziny na bardzo małym ogniu ,ugotowane mięso studzę w szynkowarze w zimnej wodzie i na noc do lodówki by zastygło.
Kolejnego dnia wyjmujemy szynkowar z mielonką z lodówki wyjmujemy wędlinę z woreczka nadmiar wody zlewamy jak jest kroimy i zajadamy smacznego