Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa mielonka pyszna i zdrowa polecam
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3484
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 49
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2879
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 168
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 125
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3484
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 49
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2879
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 168
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 125
Składniki
Mięso mielę w maszynce do mięsa na grubym sitku ,mięso łączę z przyprawami i wkładam do woreczka w szynkowarze zamykam i odstawiam na noc do lodówki
Gdy minie noc mięso gotuję z szynkowarem w garnku z woda 2 godziny na bardzo małym ogniu ,ugotowane mięso studzę w szynkowarze w zimnej wodzie i na noc do lodówki by zastygło.
Kolejnego dnia wyjmujemy szynkowar z mielonką z lodówki wyjmujemy wędlinę z woreczka nadmiar wody zlewamy jak jest kroimy i zajadamy smacznego