Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojego taty.
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 682
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 654
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 247
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 682
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 654
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 247
Składniki
Wykonanie: Kotlety przełożyć do szklanego naczynia, zalać mlekiem, dodać obraną i pokrojoną w plasterki cebulę, po czym odłożyć w chłodne miejsce do następnego dnia. Następnie odsączyć na ręczniku papierowym i utłuc z dodatkiem pieprzu i soli do smaku. Na połowie rozbitego kotleta ułożyć po plasterku szynki i sera i złożyć na pół. Przygotowane kotlety maczać w rozbełtanym mleku, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.