Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojego taty.
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2467
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 63
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 150
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 727
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2467
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 63
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 150
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 727
Składniki
Wykonanie: Kotlety przełożyć do szklanego naczynia, zalać mlekiem, dodać obraną i pokrojoną w plasterki cebulę, po czym odłożyć w chłodne miejsce do następnego dnia. Następnie odsączyć na ręczniku papierowym i utłuc z dodatkiem pieprzu i soli do smaku. Na połowie rozbitego kotleta ułożyć po plasterku szynki i sera i złożyć na pół. Przygotowane kotlety maczać w rozbełtanym mleku, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.