Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojego taty.
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 116
Taratuszki to tradycyjne, ukraińskie ciasteczka smażone na głębokim tłuszczu,...
Odsłon: 1246
Jedno z prostszych, a zarazem pysznych dań, którymi nie pogardzą wytrawni mię...
Odsłon: 199
Poznaj przepis na zdrową i smaczną zupę ogórkową bez śmietany.
Odsłon: 49
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 116
Taratuszki to tradycyjne, ukraińskie ciasteczka smażone na głębokim tłuszczu,...
Odsłon: 1246
Jedno z prostszych, a zarazem pysznych dań, którymi nie pogardzą wytrawni mię...
Odsłon: 199
Poznaj przepis na zdrową i smaczną zupę ogórkową bez śmietany.
Odsłon: 49
Składniki
Wykonanie: Kotlety przełożyć do szklanego naczynia, zalać mlekiem, dodać obraną i pokrojoną w plasterki cebulę, po czym odłożyć w chłodne miejsce do następnego dnia. Następnie odsączyć na ręczniku papierowym i utłuc z dodatkiem pieprzu i soli do smaku. Na połowie rozbitego kotleta ułożyć po plasterku szynki i sera i złożyć na pół. Przygotowane kotlety maczać w rozbełtanym mleku, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.