Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast tradycyjnego pasztetu na Wielkanoc, spróbujmy jakiejś odmiany:) opłaci się:):) smacznego!:)
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 854
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1752
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6263
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 854
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1752
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6263
Składniki
Do kamiennego garnka włóż umytą, osuszoną cielęcinę i mięso wieprzowe, cebulę pokrojoną w plasterki i zrumienioną na maśle (łyżka), dodaj sól, biały pieprz, pieprz kajeński, startą gałkę muszkatołową, szczyptę cynamonu, utłuczone goździki, imbir i liście laurowe. Wlej wino, wymieszaj, przykryj i odstaw na 2 dni.