Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast tradycyjnego pasztetu na Wielkanoc, spróbujmy jakiejś odmiany:) opłaci się:):) smacznego!:)
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 365
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 365
Składniki
Do kamiennego garnka włóż umytą, osuszoną cielęcinę i mięso wieprzowe, cebulę pokrojoną w plasterki i zrumienioną na maśle (łyżka), dodaj sól, biały pieprz, pieprz kajeński, startą gałkę muszkatołową, szczyptę cynamonu, utłuczone goździki, imbir i liście laurowe. Wlej wino, wymieszaj, przykryj i odstaw na 2 dni.