Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast tradycyjnego pasztetu na Wielkanoc, spróbujmy jakiejś odmiany:) opłaci się:):) smacznego!:)
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68401
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2029
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68401
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2029
Składniki
Do kamiennego garnka włóż umytą, osuszoną cielęcinę i mięso wieprzowe, cebulę pokrojoną w plasterki i zrumienioną na maśle (łyżka), dodaj sól, biały pieprz, pieprz kajeński, startą gałkę muszkatołową, szczyptę cynamonu, utłuczone goździki, imbir i liście laurowe. Wlej wino, wymieszaj, przykryj i odstaw na 2 dni.