Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie warzyw i odpowiednie ich doprawienie to nie tylko strzał w dziesiątkę. To też danie popisowe na przyjęcie w gronie znajomych. Charakteryzuje się łatwością przygotowania.
Z racji moich ostatnich problemów zdrowotnych, musiałam przekonać się do zakw...
Odsłon: 6471
Szybka i prosta babka marmurkowa , z tego przepisu babka zawsze się udaje i p...
Odsłon: 195
Szybka, zdrowa i pyszna surówka. Idealna dieta pudełkowa do pracy i szkoły. Z...
Odsłon: 3348
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 183
Szybka i prosta babka marmurkowa , z tego przepisu babka zawsze się udaje i p...
Odsłon: 195
Szybka, zdrowa i pyszna surówka. Idealna dieta pudełkowa do pracy i szkoły. Z...
Odsłon: 3348
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 183
Składniki
Fasolę należy zalać wodą i odstawić na całą noc. Umyte buraki zawinąć w folię aluminiową, to samo zrobić z obranym czosnkiem. Włożyć do nagrzanego do 200 * piekarnika i piec 30 minut. Nie chodzi o to aby były absolutnie miękkie. Nic nie zrówna się ze smakiem warzyw z piekarnika. Fasolę ugotować. Cebulę obrać i posiekać. Smażyć na oleju i z przyprawami. Pod koniec dodać przecier pomidorowy. Fasolę, czosnek i buraki umieść w kielichu blendera i zmiksuj. Następnie połącz z podsmażoną z przyprawami cebulką. Liście laurowe wyjmij i wyrzuć. Dodaj bułkę tartą i płatki jaglane. Całość dokładnie wymieszaj łyżką. Dno formy do pieczenia posyp płatkami jaglanymi. Wyrównaj i udekoruj gruszkami, które świetnie smakują z pasztetem. Piec 180*- 30 minut
Przepisy Wędliny
Wędliny
Pieczeń marmurek
Wędliny
Biała kiełbasa z dziczyzny do świątecznego barszczu
Wędliny
Pieczeń ze schabu
Wędliny
Swojska karkówka w ziołach
Pieczeń marmurek
Dania, które można jeść zarówno na ciepło, jak i na zimno często goszczą na n...
Odsłon: 4373
Biała kiełbasa z dziczyzny do świątecznego barszczu
Na Wielkanocnym stole nie może zabraknąć barszczu z dodatkiem białej kiełbasy...
Odsłon: 132