Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z książki "Kuchnia europejska", bardzo smaczny.
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1778
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2275
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 67
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 149
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1412
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1778
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2275
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 67
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 149
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1412
Składniki
rozgrzać smalec,zrumienić pokrojoną cebulę,dodać pokrojone mięso i chwilę smażyć ,posolić ,dodać przyprawy ,przykryć i dusić na małym ogniu około 35 minut
gotowe mięso zemleć dwa razy dodać namoczoną bułkę,jajka i dokładnie wyrobić
blaszkę wysmarować masłem,wysypać bułką tartą ,włożyć mięso do blaszki,wyrównać a na wierzch ułożyć plasterki boczku
piec około godziny w temp.180