Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z książki "Kuchnia europejska", bardzo smaczny.
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 318
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 332
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 350
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 278
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 318
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 332
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 350
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 278
Składniki
rozgrzać smalec,zrumienić pokrojoną cebulę,dodać pokrojone mięso i chwilę smażyć ,posolić ,dodać przyprawy ,przykryć i dusić na małym ogniu około 35 minut
gotowe mięso zemleć dwa razy dodać namoczoną bułkę,jajka i dokładnie wyrobić
blaszkę wysmarować masłem,wysypać bułką tartą ,włożyć mięso do blaszki,wyrównać a na wierzch ułożyć plasterki boczku
piec około godziny w temp.180