Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z książki "Kuchnia europejska", bardzo smaczny.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34119
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1297
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113570
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34119
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1297
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113570
Składniki
rozgrzać smalec,zrumienić pokrojoną cebulę,dodać pokrojone mięso i chwilę smażyć ,posolić ,dodać przyprawy ,przykryć i dusić na małym ogniu około 35 minut
gotowe mięso zemleć dwa razy dodać namoczoną bułkę,jajka i dokładnie wyrobić
blaszkę wysmarować masłem,wysypać bułką tartą ,włożyć mięso do blaszki,wyrównać a na wierzch ułożyć plasterki boczku
piec około godziny w temp.180