Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34570
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2189
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34570
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2189
Składniki
7 jajek ugotować na twardo.
Umyte grzyby drobno pokroić i podsmażyć na 2 łyżkach masła.
Namoczyć bułki,po paru minutach dokładnie odcisnąć.
Wszystko razem zmielić,a następnie wymieszać z natką pietruszki,dwoma surowymi jajkami i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Włożyć do wysmarowanej masłem i wysypanej tartą bułką formy.
Piec 15-20 min. w dobrze nagrzanym piekarniku.