Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet z drobiowy z dodatkiem suszonych śliwek w sam raz na kanapki.
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 108
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10487
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5494
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 51
Dziś do pracy.
Odsłon: 709
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 108
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10487
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5494
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 51
Dziś do pracy.
Odsłon: 709
Składniki
1. Mięso z kaczki, wątróbkę oraz boczek gotujemy do miękkości w osolonej wodzie. 2. Po ugotowaniu mięso wyjmujemy z rosołu, rosołem zalewamy bułkę i moczymy. Mięso oraz bułkę mielimy dwa razy w maszynce do mielenia mięsa. 3. Po zmieleniu do mięsa wbijamy jajka, doprawiamy majerankiem, gałką muszkatołową, pieprzem oraz solą. Dokładanie mieszamy i przekładamy do foremek. 4. Pieczemy 35 minut w 180°C.
5. Pasztet po upieczeniu studzimy. 6. Smacznego.