Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet z drobiowy z dodatkiem suszonych śliwek w sam raz na kanapki.
Kaczka Magdy Gessler charakteryzuje się chrupiącą i złocistą skórką oraz niez...
Odsłon: 10539
Prawdziwa włoska carbonara Magdy Gessler nie wymaga wielu składników, aby był...
Odsłon: 2448
Szybka i prosta babka marmurkowa , z tego przepisu babka zawsze się udaje i p...
Odsłon: 8868
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 63
Szybka i prosta babka marmurkowa , z tego przepisu babka zawsze się udaje i p...
Odsłon: 8868
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 63
Składniki
1. Mięso z kaczki, wątróbkę oraz boczek gotujemy do miękkości w osolonej wodzie. 2. Po ugotowaniu mięso wyjmujemy z rosołu, rosołem zalewamy bułkę i moczymy. Mięso oraz bułkę mielimy dwa razy w maszynce do mielenia mięsa. 3. Po zmieleniu do mięsa wbijamy jajka, doprawiamy majerankiem, gałką muszkatołową, pieprzem oraz solą. Dokładanie mieszamy i przekładamy do foremek. 4. Pieczemy 35 minut w 180°C.
5. Pasztet po upieczeniu studzimy. 6. Smacznego.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Domowa wędlina
Wędliny
Schab z morelami
Wędliny
Pieczeń marmurek
Wędliny
Biała kiełbasa z dziczyzny do świątecznego barszczu
Domowa wędlina
Domowa wędlina jest najlepsza
Odsłon: 369
Schab z morelami
Schab z morelami możesz podawać na wiele sposobów. Na ciepło dobrze smakuje w...
Odsłon: 6671