Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre mięsko jako dodatek do obiadu. Można też wykorzystać jako wędlinkę do chlebka na zimno.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2653
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 141
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 232
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2653
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 141
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 232
Składniki
Umyć dwie kulki mięsa, osuszyć i włożyć do naczynia ceramicznego. Oprószyć przyprawą Kucharek, pieprzem i solą.
Posmarować mięso melasą z granatem.
Wlać czerwone wino, wstawić do lodówki i dobrze schłodzić
Obficie oprószyć majerankiem.
Obrać ząbki czosnku i położyć na mięsie. Dodać kawałki masła.
Posypać suszoną żurawiną.
Wstawić do nagrzanego piekarnika do 180 stopni C i piec przez 1 godz. 20 minut.
Smacznego !