Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre mięsko jako dodatek do obiadu. Można też wykorzystać jako wędlinkę do chlebka na zimno.
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2202
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 147
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 259
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2202
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 147
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 259
Składniki
Umyć dwie kulki mięsa, osuszyć i włożyć do naczynia ceramicznego. Oprószyć przyprawą Kucharek, pieprzem i solą.
Posmarować mięso melasą z granatem.
Wlać czerwone wino, wstawić do lodówki i dobrze schłodzić
Obficie oprószyć majerankiem.
Obrać ząbki czosnku i położyć na mięsie. Dodać kawałki masła.
Posypać suszoną żurawiną.
Wstawić do nagrzanego piekarnika do 180 stopni C i piec przez 1 godz. 20 minut.
Smacznego !