Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1146
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 116
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 437
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 67
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1146
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 116
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 437
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 67
Składniki
Mięso rozkroic tak aby powstał prostokąt,z każdej stromy posypac solą,pieprzem i majerankiem i odstawic na godzinę
Po godzinie na mięso rozlozyc plasterki boczku,boczek posypać pokrojonym szypiorkiem a na to pokrojone w paski suszone pomidory
Mięso zwinąc i spiąć wykałaczkami,włozyc do blaszki,polac 3 łyzkami oleju i piec do miekkości
W połowie pieczenia do blaszki wlozyc obrane ziemniaki,lekko popsypane solą i pieprzem.
Podawać z surówką z kapusty pekińskiej