Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwszego dnia rolada była na obiad...a w następne dni urozmaicała nam kanapki ;-)
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 120
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 348
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1036
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 120
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 348
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1036
Składniki
Szchab rozkroić tak,aby powstał duży,prostokątny płat mięsa na grubość ok 3 cm.Posypać mięso solą i dużą ilością pieprzu,ułożyć boczek i zwinąć w roladę.Związać sznurkiem.W naczyniu żaroodpornym ułożyć por,liście selera,czosnek i posiekaną cebulę,a na tym wszystkim położyć roladę i skropić olejem.Odstawić do lodówki (najlepiej na noc).Następnego dnia podlać wodą i wstawić do piekarnika.Piec pod przykryciem ok 2 godzin w temp 180 stopni.
SMACZNEGO